Tillagning:
1. Sätt ugnen på 200°C, över- och undervärme
2. Blanda panko, chilipulveer, salt, paprika- och vitlökspulver i en skål. Tillsätt oljan och blanda väl.
3. Blanda i en annan skål sojadryck, limejuice och mjöl.
4. Pensla först sötpotatisstavarna med sojamjölks- och mjölblandningen. Lägg sedan stavarna i pankoblandningen och täck dem helt. Placera de färdiga stavarna på ett bakplåtspapper.
5. Grädda dem i ugnen i 30 minuter.
6. Gör under tiden avokadokrämen. Mosa avokadoköttet med gaffel i en skål och tillsätt limejuice, vitlök och salt. Blanda väl.
7. Bre tortillorna med avokadokrämen och toppa med vitkål.
8. Placera sedan de krispiga sötpotatisstavarna ovanpå och servera med koriander.
Tillagning: ca. 45 minuter