Michelle Grainger ser tillbaka på de 100 första dagarna – Sweet Potatoes of North Carolina

Michelle Grainger ser tillbaka på de 100 första dagarna

Ny vd för North Carolina Sweet Potato Commission (NCSPC) är sedan september Michelle L. Grainger. Här ger hon oss en exklusiv inblick från de första 100 dagarna i den nya rollen.

”Under mina 100 första dagar var jag fullt sysselsatt med att träffa alla människor i vår bransch och samtidigt försöka lära mig så mycket jag kunde. Det var otroligt spännande och de dagarna gick snabbt!”

”Jag fick äran att träffa USA:s jordbruksminister Sonny Perdue, och Steve Troxler, North Carolinas State Commissioner of Agriculture.

Jag fick tillfälle att köra både en mekanisk skördemaskin och en traktor som vänder på sötpotatisen på fältet med hjälp av skivor.

I oktober högtidlighöll vi bröstcancermånaden liksom även sötpotatisindustrins otroliga FarmHERS i North Carolina.

Bäst av allt är att jag har fått tillfälle att samarbeta med två fantastiska kvinnor som varje dag hjälper mig att se till att vi representerar vår bransch på bästa sätt. För att inte tala om hur kul vi har tillsammans.

”Jag ser fram mot de kommande 100 dagarna och att få träffa ännu fler av de branschmänniskor som bidrar till att göra vår bransch till vad den är idag.“

Mot denna bakgrund ser NCSPC och dess producenter, förpackare och speditörer fram mot framtiden och vår fortsatta expansion på den europeiska och brittiska marknaden. 2020 var ett år fullt av utmaningar men våra sötpotatisproducenter har bemästrat dessa utmaningar med glans eftersom de återigen har lyckats tillmötesgå internationella konsumenters efterfrågan på den förstklassiga sötpotatisen från North Carolina. För ett ”sött” 2021!